HELP

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen?

Je kunt makkelijk een uitbetaling aanvragen vanaf de ‘royalties’ pagina (menu aan de bovenkant) in je account. We hebben daarvoor wat extra informatie nodig, zoals het bankrekeningnummer en eigenaar van de rekening waar het geld op gestort moet worden. Voor iedere uitbetaling kun je een ander rekeningnummer opgeven, dus als je gegevens veranderd zijn is dat geen probleem.

Om een uitbetaling aan te vragen moet je minimaal €20 aan royalties hebben verdiend. Als je je abonnement stopzet en nog (minder) geld in je account hebt, stuur ons dan een berichtje om een uitbetaling aan te vragen.

Alle uitbetalingen worden binnen 14 dagen verwerkt. Afhankelijk van je bank kan het daarna nog een paar dagen duren voordat het geld op je rekening staat. Woon je in het buitenland, dan kan het zijn dat je bank een transfer fee of valuta conversie-fee berekent, hier hebben we helaas geen invloed op.

Is je uitbetaling binnen 14 dagen nog niet verwerkt en heb je niets gehoord? Dubbelcheck dan even je spambox of we niet om extra informatie hebben gevraagd. Als je geen mail vindt, stuur ons dan een berichtje, dan checken we wat er aan de hand is.